tiistai 26. tammikuuta 2010

Entten tentten

Tajusin tänään että tarvitsen taas jonkun huivin puikoille. Muutaman pienemmän työn jälkeen on orpo olo, kun nojatuolin ulottuvilla ei ole sellaista suurempaa pitsimyttyä. Mutta eihän niitä pitsihuiveja niin vaan kudota! Pari kohtaa täytyy ensin miettiä selväksi. Siispä minä mietin (samalla kun kudoin toista palmikkosäärystintä Dropsin Delightista):
  • KENELLE huivi tulisi? (Ystävälle, syntymäpäivälahjaksi. Juu, tämä on helppoa toistaiseksi, kaikki ystäväni ja läheiseni eivät vielä huku huiveihin.)
  • millaista LANKAA ja mistä se löytyy? (Kun edellinen kohta oli päätetty, tämä oli todella helppo. Vain pari väriä mahdollisia, omasta varastosta löytyy juuri sopiva. Itselle ostettu mutta luovun siitä mielelläni.)
  • MIKÄ HUIVI? - ja tämä on nyt se ongelma... 
Paljastin jo etukäteen lahjan saajalle suunnitelmani ja näytin langankin. Kyselin vähän minkä tyylisestä huivista hän pitäisi, mutta hän ei halunnut antaa tiukkoja ohjeita. Saan siis itse päättää. Huh huh. Olen viime aikoina nähnyt paljon ihania huiviohjeita, joten valitseminen on vaikeaa. Olen nyt päätynyt kahteen ehdokkaaseen, ja heitän pallon teille. Toivon siis saavani oikein paljon kommentteja, jossa kerrotte kumpi minun pitäisi teidän mielestänne tehdä, Aeolian (ilman helmiä) vai Haruni (löytyy myös Ravelrysta). Lanka on Handpaintedyarnin pitsilanka, tummahko violetti, 100g=777m. Samasta langasta tein vihreän Laminariani.

En anna mitään deadlinea, koska en tiedä kuinka pitkään pystyn odottamaan ennen kuin huivi on pakko saada puikoille. Yritän odotella muutaman päivän. :) Joka tapauksessa teen siis sen huivin, joka on saanut teiltä enemmän ääniä!

8 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Tee nyt vaihteeksi Haruni, tuo Aeolian on nähty niin monta kertaa siellä ja täällä. Kaikista hienoin on tällä hetkellä Riikinkukko-huivi, mutta missäs blogissa se nyt olikaan?

Marjukka kirjoitti...

Oi, tee tuo Haruni! On niin sievä :)

Satuh83 kirjoitti...

Tuon Harunin kannalla mäkin ehdottomasti olen vaikka myös Aeolian on kaunis huivi. Mut kuten KristiinaS sanoi niin Aeolian on nähty jo niin monesti.

Huopatossunen kirjoitti...

Minusta Aeolian on kauniimpi, vaikka se onkin nähty jo monesti. Harunikin on kyllä kaunis.

Huopatossunen kirjoitti...

Minusta Aeolian on kauniimpi, vaikka on tuo Harunikin kaunis :)

Tuula kirjoitti...

Kuten neulomossakin tuumasin; Aeolian, tästä langasta. Harunikin on kyllä kaunis.
Tuulamaija

Mummu kirjoitti...

Haruni on saanut nämä ja Neulomossa annetyt äänet mukaan lukien 17 ääntä, Aeolian 3. Taitaa olla siis aika selvä peli. :)

Sunflower kirjoitti...

Haruni saa vielä yhden äänen lisää :).