perjantai 6. elokuuta 2010

Laukku täynnä lankaa

Pakkailen tässä laukkujani viikon kestävää lomamatkaa varten. Olemme lähdössä naisporukassa pohjoiseen reippailemaan ja nauttimaan luonnosta, ja laukkuun onkin sujahtanut lähinnä urheiluvaatteita. Kyllä kuulkaa esimerkiksi kengät vievät kamalan paljon tilaa. Vaikka mielestäni olen pakannut hyvin systemaattisesti ja järkevästi, huomaan kuitenkin että sängyllä on jo kaksi urheilukassia, jotka natisevat liitoksistaan. Eikä tässä ole edes ulkoiluvaatteita, kosmetiikkaa, lukemista, matkaeväitä... Miten tätä tavaraa voi olla näin paljon?!

No, onhan siellä seassa hieman lankaakin. Arvasitte oikein. Kyllä viikoksi tarvitsee varata heti kaksi käsityötä, ettei iske tylsyys pitkillä automatkoilla tai oikein sateisina päivinä. Ja sitten niitä varten puikkoja. Ja lehdet, joissa ohjeet ovat. Mutta eihän siitä tule kuin noin kilon verran tavaraa!

Kai minä puran laukut kertaalleen ja pakkaan kaiken uudestaan. Ehkä minä en välttämättä tarvi kaikkia noita lankakeriä mukaan, en kuitenkaan jaksa ruveta poimimaan silmukoita boleron resoria varten...

Ihanaa elokuuta kaikille lukijoille! Palaan linjoille reilun viikon päästä. Olkaahan kiltisti sillä aikaa ;)

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Kyllähän yhden boleron nyt viikossa tekee ;). Mukavaa ja rentouttavaa lomaa!

Taija ja Iivari kirjoitti...

Turvallista matkaa ja rentouttavaa lomaa!

Akupunktiota pienillä naskalihampailla olisi tarjolla täällä Mikkelissä, tule käymään!