sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Mulle kans!

Tuo edellisessä postauksessä esiintynyt Pimpelliese oli jotenkin niin kiva huivi, että halusin testata sitä vielä paksummalla langalla. Varastoista löytyi Gjestalin Frostia, joten ei kun puikot (3,5mm) suihkimaan.

Käytin 146g lankaa, ja pingottamattomana huivilla on kokoa 36x150cm. Tulin siihen tulokseen, että Pimpelliese toimii huomattavasti paremmin sukkalankavahvuudella kuin pitsivahvuudella ja että Frost on aivan ihanaa kudottavaa. En juurikaan välitä pätkävärjätyistä langoista, mutta tässä langassa on saatu aikaan todella harmoninen väriyhdistelmä. Ainaoikein-pinnassa värit toimivat erityisen hyvin. Me likes!

Tämä huivi on ihan itselleni tehty. Ja seuraavakin projekti jatkaa samalla linjalla: aloitamme siskoni kanssa samaan aikaan neuletakkisavotan, ja sen verran voin paljastaa jo etukäteen, että violettia lankaa on tullut taas ostettua...

6 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Tosi kiva huivi!

Roina kirjoitti...

Ihana huivi taas!! Kerran mietin tekisinkö ja saatan tehdä kun nämä sinun huivit on niin nättejä!

Mummu kirjoitti...

Roina, anna mennä vaan! Kannattaa valita tosiaan sukkalankavahvuus, sujuu huomattavasti nopeammin niin. Reunapitsin oppi nopeasti ulkoa, ekassa huivissa käytin vielä varmuuden vuoksi silmukkamerkkiä ainaoikean ja reunapitsin välissä.

Maija kirjoitti...

Koskas aloittelet neuletakkisavotan siskosi kanssa?
Kaunis huivi :).

Mummu kirjoitti...

No heti kun sisko saa mallitilkkunsa tehtyä... ;)

Drucilla kirjoitti...

Upea huivi! Hyvä tietää, että Frostistakin on johonkin.