tiistai 6. lokakuuta 2009

Flunssa vei voiton naisesta

Sain sitten minäkin osani syksyn flunssa-aallosta. Kuumeeton flunssa on nyt kestänyt viikon, ja nyt ehkä alkaa elämä voittaa. Viikonlopun ja eilisen olinkin enemmän tai vähemmän kanttuvei. Eihän tässä muuten mitään, mutta ajoitus on kyllä todella surkea. Viikon aikana ovat työt kasaantuneet ja huono omatunto vain kasvaa... Pahoittelen erityisesti neulomoäänestyksen ääntenlaskun hitautta. Osa äänistä on vielä laskematta, mutta enköhän saa tuloksen Neulomoon tässä viikon mittaan.

En ole päänsäryiltä pystynyt tarttumaan käsitöihinkään - ja sehän on siis sen merkki että kipeitä ollaan oltu! Minulla on tällä hetkellä työn alla Patonsin Diploma Gold DK:sta virkattu kolmiohuivi. Tämä on tilaustyö, jolle en kyllä onneksi luvannut mitään aikataulua. Diploma Gold on minulla ensimmäistä kertaa käytössä, ja se on kyllä ihanan pehmeä lanka. Laadusta en osaa vielä sanoa, toivon vaan ettei se ihan heti nukkaannu. Samaa lankaa on nimittäin varattuna myös kämmekkäitä varten.

Näiden tilaustöiden jälkeen taidan jo aloittaa joululahjaneuleiden parissa. Monihan on aloittanut jo ajat sitten joululahjaprojektit. Entäs sinä? Joko puikoilla/koukulla on lahjaneuleita?

4 kommenttia:

"Ibiza" kirjoitti...

En ole vielä aloitettu Joululahja valmisteluja, muuta ku suunnitellut, että mitähän? Todella kauniita huivejä sä neulot.

Cefuts kirjoitti...

Toivottavasti sinulla on jo parempi olo. Mulla taitaa olla kanssa flunssa tulossa, toivottavasti tuntemukset on harhaa ja pääsisin lähtemään viikonloppuna reissuun.

En ole vielä aloittanut joululahjoja ja enkä niiden suunnittelua. Mietin kyllä Baktuksien neulomista lahjaksi, niiden tekemin on helppoa ja nopeaa.

Teppana kirjoitti...

Mä en yleensä tee paljonkan neuleita joululahjaksi. Oikeestaan tyttären poikaystävän mummolle teen sukat kun hän ei enään itse pysty kutomaan. Mutta vielä ne ei ole valmiit. Meidän tytöt vie aina kaikki sitämukaan kun valmistuu. Toivottavasti olet jo parantunut.

Mummu kirjoitti...

Kiitos terveisistä, olo alkaa olla jo melko normaali. Voi olla että pitkästä aikaa jaksan istua koko illan käsitöiden parissa enkä vaan nuoku ja nuku... :)