sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Luksusta

Tajusin vasta tässä männä viikolla, että Novitan Luxus Cloud on ihan loistava lanka. Varastoihini oli päätynyt sitä muutama kerä, ja kun törmäsin niihin pitkästä aikaa, keksin saman tien niille käyttötarkoituksen. Olen Ravelryssa ihastellut paksummille langoille sopivaa 198 yds. of Heaven-huivia, tajuamatta että sopiva lanka löytyisi omista varastoista. Ihastuin ohjeeseen, ja lankaan - kävin saman tien ostamassa Prismasta lisää Cloudia huivitarpeiksi.
Lanka on todella ihana kudottava, ja se sopi tälle ohjeelle täydellisesti. Tuloksena huivi, joka on unelmanpehmeä. Tämä sininen versio meni jo lahjaksi, mutta aion tehdä itselleni mustan.
Langan menekki 150g puikoilla 5,5mm. Huivin mitat 134x65cm. Muokkasin ohjetta hieman: toistin kaaviota 1 niin kauan kuin lankaa näytti riittävän, ja siirryin sitten toiseksi viimeiseltä kerrokselta kaavioon 2. Sitä kudoin vain muutaman kerroksen, ja päättelin sitten. Ohjeessa reunus on paljon suurempi, mutta minä en tähän halunnut sellaista tehdä. Halusin myös kuluttaa langan tehokkaasti, ja kolmesta kerästä jäi jäljelle jokunen metri.

Tykkään, tykkään, tykkään.

P.S. Yritin ottaa tilan paremmin haltuun ja tein hieman muutoksia blogini ulkonäössä. Kommentoikaahan reippaasti, jos jokin näyttää hassulta tai näkyy huonosti. Ja jos joku tietää, miten tässä Simple-mallissa saa otsikon keskitettyä, kertokaa kiltit. Vanha malli on kyllä tallessa, joten siihenkin voi palata - ja voi olla että kokeilu kaatuu tuohon väärässä kohtaa olevaan otsikkoon! :)

3 kommenttia:

malli45 kirjoitti...

Kaunis huivi!
Blogissani sinulle tunnustus!

Wolfie kirjoitti...

Eiköhän sen otsikon saa keskitettyä viimeistään html:n kautta. Katotaan sitä joku päivä yhdessä, pitäis nähdä koko template html:nä ja kattoa, missä voi koettaa kikkailla...

Janna kirjoitti...

Oi ku nätti! Itse asiassa mullakin taitaa olla paria väriä Cloudia varastossa muutama kerä, tässä voisi olla hyvä kohde niille... .)