perjantai 8. toukokuuta 2009

Luri luri

*Tämä postaus on täysin neulevapaa*

Linnut laulaa lurittavat Mummulan ikkunan takana. Aurinko paistaa ja tuo edellisessä postauksessa näkynyt koivu on taas paljon vihreämpi. Siivoilin taas vähän parveketta ja vein kelloköynnöksen alut ulkoilemaan. Tähän asti olen vain haaveillut kyseisestä köynnöksestä, mutta nyt sain siemenet ostettua. Ja hyvältä tämä alku näyttää:

Pari päivää sitten laitoin elämänlangat kasvamaan, ja jo nyt mullan alta nousee versoja. Täytyisi saada köynnöstuet viritettyä, jotta taimet saisi mahdollisimman pian kasvamaan tukea vasten. Ja sitten pääsenkin varsinaisille kukkaostoksille! Petuniaa ja pelakuita on luvassa tänäkin vuonna (olen joissain asioissa varsin vanhanaikainen: tämän mummun ikkunalla kasvaa pelargonia...). Ai että. Tämä on paras puoli keväässä, ehdottomasti.

Jokos muut ovat tehneet vihersuunnitelmia? Luotatteko perinteisiin vai kokeiletteko jotain uutta? Niin, ja toteutatteko itseänne parvekkeella vai pihalla? Sillä tässä kyselen, että otan mielelläni vinkkejä parvekkeelle sopiviksi todetuista kasveista.

Ei kommentteja: