sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Uusi aluevaltaus

Vietin viikonloppua erään ystäväni luona - sen sinisen ystävän, jolle olen tehnyt mm. siniharmaan Panachen. Tämä ystäväni on tosiaan monipuolinen kädentaitaja, jonka luona saa aina toteuttaa itseään. Hänen vaatehuoneestaan löytyy puoli Tiimaria, ja yleensä jokaisella vierailulla olemme askarrelleet jotain. Tällä kertaa pääsin leikkimään korusuunnittelijaa ystäväni vaatehuoneesta löytyneillä aarteilla.

Juju-kerhoon liittyneet saattavat tunnistaa nämä turkoosit kivet. Niistä ja muutamista muista aineksista syntyi tälle ystävälleni kesäkoru. Ja kun kerran vauhtiin pääsin, tein korvakorut, yhdet kaulakorun kaveriksi, toiset otin mukaani ja annan eräälle turkoosiin hurahtaneelle.

Saattaa olla että kipitän ensi viikolla askartelutarvikekauppaan ja etsin omiin väreihini sopivia helmiä, ja teen itsellenikin korun kesäksi. Sen verran hauskaa puuhaa helmien nauhaan pujotteleminen oli.

Kiitän siis lämpimästi emäntääni. Tuli taas rentouduttua hyvän ruuan, elokuvien ja askartelun parissa - ja hyvässä seurassa!

p.s Agenttini maalta soitteli, oli käynyt luottopuutarhamme alennusmyynnissä. Saan ensi viikolla kukkalähetyksen, mm. kaksi miljoonakelloamppelia!

Ei kommentteja: