lauantai 1. elokuuta 2009

Se kukkii sittenkin!

Arvatkaas mitä tänä aamuna näin kun kurkkasin parvekkeelle? Aivan, ensimmäisen kukan köynnösseinämässäni! Elämänlangassa on kuin onkin juuri sellaiset karnevaalikukat kuin siemenpussissa luvattiinkin:

Kyllä nyt on kaikki näitä kasvatellessa nähty vaiva palkittu. Nuo kukat ovat todella kauniit, kameralla ei saa tietenkään saa totuutta tallennettua. Samaan köynnökseen pitäisi tulla vielä toisen värisiäkin kukkia, tosin en ole varma onko tämä nyt se tummenpi väri vai se vaaleampi.

Lupasin joku aika sitten esitellä niitä käsityölehtiä, joita sain kälyltäni. Joukossa on pari aarretta, vuoden 1958 saksalaisperäistä käsityölehteä. Niissä on todella kauniita ohjeita ja hauskoja mainoksia.Puikoilla on viime päivinä käynyt levoton suihke ja suhina. Pari iltaa sitten oli pakko aloittaa Laminaria, pitkäaikainen unelmani. Ei mikään helppo ohje, mutta luulen että hitaasti mutta varmasti siitä huivi tulee. Tänään olin taas vähän reissussa ja otin matkaneuleeksi Isoveikka-tumput. En ole ennen kutonut Isoveikkaa, mutta fanitan sitä jo nyt kovasti: kylläpä nimittäin tulee nopeasti valmista! Tumput menevät lahjaksi. Nyt taidan keitellä kokonaisen pannullisen teetä ja nautiskella rauhallisesta illasta.

Ei kommentteja: