maanantai 23. marraskuuta 2009

Marraskuuta

Ulkona on jo säkkipimeää. Sytytän kynttilöitä sinne tänne, keitän teetä ja syön joulutortut, jotka jäivät vieraiden jäljiltä pöytään. Täällä vietettiin eilen tyttöjen iltaa kolmen naisen voimin, herkutellen ja kälpätellen. Oli mukava saada vieraita - ja nautin jopa kodin siivoomisesta paraatikuntoon. Olen hieman laistanut siivoushommista viime aikoina, mutta nyt sitten kävin tolun ja rätin kanssa nurkat ja lattilistatkin läpi. Tuli hyvä mieli, ja nyt on kotona kiva olla.

Sain tänäänkin vieraita, ja yksi heistä oli ensimmäistä kertaa luonani vierailulla - mutta ei viimeistä, niin hienosti hän osasi käyttäytyä. Kyseessä on siis koiranpentu, ihana pieni ja pippurinen tyttö. Kävimme hieman ulkoilemassa täällä meillä päin, tutustumassa muihinkin kuin kotinurkkiin. Sen jälkeen tarjosin emännälle ja isännälle teet, ja kaikesta uudesta ja jännästä voipunut koiruli nukahti lattialle. Tämä koiranpentu on vain yksi niistä lukuisista uusista lemmikeistä, joita lähipiiriini on tänä syksynä otettu. Lemmikkikuume jyllää ja leviää, ja yrittää tarttua minuunkin. Mutta onneksi saan lainata näitä ystävien ja tuttavien lemmikkejä, eiköhän kuume mene kohta ohitse. Niin kovasti kuin omaa lemmikkiä kaipaankin, ymärrän kyllä ettei minulla ole resursseja sellaisen ylläpitämiseen. Tässä kerrostaloasunnossa on nimittäin juuri ja juuri tilaa Mummulle ja Langoille...


p.s Olen edistynyt hyvää vauhtia uusimmassa projektissani, Ulpukka-huivissa. TeeTeen Elegant on mukavaa kutoa ja huivin ohje on sopivasti mutta ei liian haastava. Olen oppinut jo yhden uuden tekniikankin, virkkaamalla tehdyn väliaikaisen aloituksen.

3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Joo, lemmikit on kivoja kun ne käy kylässä mutta .. Katju blogissaan juuri kirjoitti, että tällaisella loskakelillä on kiva tietää, että lainakoira menee pian omaan kotiinsa. Hyvin se lemmikki kuume laantuu karun totuuden edessä;)

Cefuts kirjoitti...

Paras koira on lainakoira ;) Kun koirakuume käy liian kovaksi on kivaa käydä hakemassa lainakoira ja palauttaa se muutaman tunnin / päivän kuluttua takaisin omistajalleen, tietäen ettei tarvitse hoitaa rokotuksia yms. Koiratkin yleensä pitävät maiseman vaihdosta ja saavathan ne ihan eri tavalla huomiota kuin omassa kodissaan.

Mummu kirjoitti...

Onhan tuo totta. Ei tarvitse kuin joskus vaan siivota lankakerät ja puikot piiloon kun eläimet käyvät vaan vierailulla. ;)