keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Taas yksi lankakauppa testattu!

Lähdettiin kolmen naisen voimin etsimään inspiraatiota saksalaisesta verkkokaupasta. Wollboxin paketti saapui tänään, ja mitä ihanuuksia sieltä löytyikään! Itse tilasin hyvin maltillisesti lankaa, mielestäni. Tässä saaliini:
Vähän huivilankoja (tuo herkullisen vihreä, fuksia ja tummansiniset nyttyrät), puuvillaa pipotarpeiksi ja vähän tarvikkeitakin. Aloitan varmaan noista puuvilloista, kunhan löydän jostain aikaa kutomiselle. On pitänyt vähän kiirettä viime aikoina! Mutta onneksi kohta helpottaa vähän.

Tänään onkin ollut todella kesäinen päivä jainnostuin sen kunniaksi ostamaan ensimmäiset pelakuut. (Ensimmäiset siksi, että tarvitsen niitä varmasti vielä muutaman lisää...) Huomenna voisikin istuttaa kukat ja pistää parveketta ojennukseen. Taidan myös kaivaa köynnösten siemenet esiin. Elämänlankoja laitan taas tulemaan, ja ehkä yritän taas matalaa tuoksuhernettäkin. Minulla vaan ei ole tuoksuhernepeukaloa, en ole oikein koskaan saanut niitä kasvamaan.

Vihreää helatorstaita kaikille!

1 kommentti:

Huopatossunen kirjoitti...

Pihatöissä ollaan oltu täälläkin :) Istutin itsekasvatettuja taimia maahan ja nyt alkoi vesisade :\ Ans kattoo kuinka käy...