sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Kirje ystävälle eli Aina ei saa sitä mitä tilaa

Rakas ystävä. Muistathan ne langat, jotka toit mukanasi silloin viimeksi täällä käydessäsi? Oliko se marraskuun loppua vai joulukuun alkua? No, Primavera koristaa edelleen lankakoria, mutta ohje kynsikkäille on sentään jo valittu. Sille pipoa varten ostamallesi Zauberballille sen sijaan kävi, miten sen nyt muotoilisin... hieman huonosti oudosti.
Ei siitä tullut pipoa! Tuli Pimpelliese! En nimittäin löytänyt millään kelvollista pipo-ohjetta, joka olisi tälle langalle sopinut. Yritin kyllä ihan oikeasti saada pallosta pipoa aikaiseksi, mutta huiviksi se tahtoi muuttua, ja mikä minä olen langan tahtoa uhmaamaan... Lankaa jäi vielä 47g eli melkein puolet pallosta, joten kyllähän siitä pipon saa vielä tehtyä, mutta minä en taida olla oikea mummu siihen hommaan. Pitsipaksuiset langat tahtovat käsissäni muuttua huiveiksi. En tiedä mistä se johtuu...

Joka tapauksessa olen pahoillani, ja toivon että voin lepyttää sinut vaikka teekupposella ja tällaisella melko hauskalla pitsihuivilla. Poikkea joku päivä vaikka työmatkalla.

Terveisin ystäväsi Mummu

p.s terveisiä kotiväelle

2 kommenttia:

Roina kirjoitti...

Ihana huivi!!!

Sarsa kirjoitti...

Langoilla tuppaa olemaan toisinaan hyvin vahvasti omaa tahtoa. Sain ihanaa punasävyistä vironvillaa sny-vaihdossa ja kuvittelin tekeväni langasta huivin. Toisin kuitenkin kävi ja lanka tahtoikin muokkautua huovutettavaksi kassiksi.