tiistai 5. heinäkuuta 2011

12000 lukijaa

Huomasin että 12000 lukijan raja rikkoutuu hetkenä minä hyvänsä. Tällaisen tapahtuman kunniaksi on syytä laittaa arvonta pystyyn!

Osallistuminen käy näin: jätä kommentti tähän postaukseen, ja kerro, mikä on mielestäsi paras kesäkäsityö. Mitä kudot/virkkaat näin kesällä, vai vaihdatko muihin käsitöihin? Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan pieni kesäinen palkinto. Osallistumisaikaa on 19.7. klo 23.59 saakka. :)

Voisin vastata kysymykseeni itsekin. Kesäisin minulla alkaa aina huvittaa virkkaaminen. Nytkin olen katsellut pitkään levossa olleita virkkuukoukkuja siihen malliin, että joku virkkuuohje täytyisi nyt kaivaa esille. (On vaan noita neuleita tuossa kesken sen verran monta, että uusia ei saa aloittaa...)

22 kommenttia:

Roina kirjoitti...

Kesällä tulee neulottua lähes samoja juttuja kun talvellakin.. huiveja ja sukkia.. Pipot jäävät syksymmälle :)
Ja onnea lukemasta! Nyt näyttää 11999 lukua :D

Olga kirjoitti...

Hei!
Kesällä tulee tehtyä enemmän ehkä nykyisin virkkausta vaikka kyllä ne villasukat tahtoo kiehtoa kesälläkin. Aurinkoista kesää toivottaen Olga

Kytsätär kirjoitti...

Joo täälläkin tykkättäisiin virkata enemmän kesällä. Sitten tulee tehtyä enemmän värikkäitä neuleita. Joku virkattu jakku on ollut haaveissa.

Neule-Kirppu kirjoitti...

Ehkä kesällä tulee enemmän virkattua, vaikka en olekaan mikään hyvä virkkaaja. Sekä myös pitsihuiveja tulee tehtyä enemmän.

Kiki,purkaja kirjoitti...

oska reissaan kesällä vielä enemmän kuin talvella niin paras käsityö on jokin pieni työ, joka kulkee helposti mukana ja virkkaus on parempi kuin neule.

Neili kirjoitti...

Jotain kesäistä sen pitää olla. Vaaleanväristä tai virkkausta. Tai sitten sukkaa, jos tulee sille tarvis.

Lukema on 12008.

Anonyymi kirjoitti...

Lukema on jo 12016! Onnea! :) Mun mielestä kesällä on parasta kesävaatteiden teko, tyyli vapaa. Seuraavaksi ajattelin kokeilla loihtia jonkun vaatekappaleen ompelemalla.....

Kerttu kirjoitti...

Kesällä tulee tehtyä pieniä nopeasti valmistuvia käsitöitä, kuten esim. sukkia tai lapasia.

Mervi kirjoitti...

Villasukat ovat paras neuletyö niin kesällä kuin talvellakin.

KirsiJ kirjoitti...

hei ja onnea olen 12030. kävijä.

Paras kesäkäsityö on näin heinäkuun viileillä aloittamani villaliivi syksyksi. 20 prossaa jo olen tehnyt, vaikka vasta aloitin.

Lankakeiju kirjoitti...

Minä neulon kesällä samoja juttuja kuin talvellakin. Lanka vain vaihtuu yleensä villasta puuvillaan, paitsi tänä vuonna sitä ei ole tapahtunut.

Drucilla kirjoitti...

12033! Onnittelut! :) Kesällä virkkausinto nostaa päätään lämpötilan noustessa, mutta on yksi josta en luovu edes kesähelteellä. Se on sukkien neulominen! :D

Koivuojalla kirjoitti...

kesällä virkkaus on pop, ja etenkin helteillä huomaan tekeväni mieluiten kesäkasseja ja isoäidinneliöitä :)

Maija kirjoitti...

Tykkään enemmän virkata kesällä. Talvella tulee kudottua enemmän, niin on kiva vaihtaa koukkuun kesällä :). Pienet ja nopeesti valmistuvat työt on mun mieleen. Laukut yms.

TeSa kirjoitti...

Kesäkäsitöiksi vaihtuu pihatyöt;)
Vitsi.
Kepeämmät neuleet ja ajan salliessa pitää kokeilla jotain uuttakin.

Marze kirjoitti...

Tänä kesänä käteen ovat tarttuneet jo vauvan myssyt ja tumput, huiveja sekä kestosuosikkini - villasukat. Kiitos KyJy2011-projektin, ne kaikki valmistuvatkin! Onnittelut vielä blogin kävijämäärällesi!

Hidiisi kirjoitti...

Olen nyt virkannut isoäidinneliöitä melkein vimmaisena - aurinko paistaa, hiki ja silti ei voi lopettaa, vaikka seiskaveikka melkein polttaa. Sairasta...

Anonyymi kirjoitti...

Virkkaaminen maistuu aina kesällä. Nyt olen jo muutamana päivänä etsiskellyt virkkuukoukkujani, mutta ovat jossain hyvässä tallessa.
Siksipä mennään sukka ja huivi linjalla...taas.
-Nonna-

Sukka-Mari kirjoitti...

Mulla on aina eniten ne sukat puikoilla. Joskus kesäisin innostun kyllä ohuemmista langoista ja joskus jopa puuvillaisistakin :)

raita kirjoitti...

Tänä kesänänä olen erityisesti virkannut pitsiä. Matonkuteita leikkaan joka kesä, koska sitä teen vain ulkona. Vielä olis suunnitelmissa mosaiikkitöitä, mies teki viime kesänä betonipöydän joka minun pitäisi nyt päällystää. Tarpeet on jo hankittu vähän suunnittelua ja ohjeiden lukemista vielä vaatii ennen tosi toimiin ryhrymistä.

Anonyymi kirjoitti...

Virkkaus on ehdoton kesäpuuha, mielellään jotain värikästä, nopeasti valmistuvaa ja kukkaista. :) Myös vanhojen huonekalujen kunnostus (mm. maalinpoisto ja hionta) on mukavaa askaretta ulkoilmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kesäisin tulee virkattua enemmän kuin talvella ja puuvillalangasta.Tänä kesänä teen luultavasti paljon siskon tulevalle vauvalle ihania pieniä neuleita.