maanantai 30. marraskuuta 2009

Joulukauden avajaiset

Marraskuuta on vielä hetki jäljellä, mutta tulinpahan kertomaan, että nyt on täällä Mummulassakin joulukausi virallisesti alkanut. Kulta oli tänään käymässä, ja yhdessä kasasimme tämän vähän erikoisemman värisen kuuseni. Oikean sävyiset minipallotkin löytyivät ja Kulta - kuusenkoristelumestari jo kolmen joulun kokemuksella - ripusti ne. Nyt vaan joulupukkia odottelemaan!

Kuusella on siis korkeutta noin 30cm. Ei varise juurikaan, ja on kevyt ja helppo siirreltävä. Tämä on myös tuoksuton versio.

Joulupukki on toimittanut jo muutaman paketin vaatekaappiini piiloon (ettei tarvitse sitten aattona rasittaa Petteriä ihan mahdottomasti). Useampi lahja on valmiina, ja tänä vuonna olenkin päättänyt välttää viime hetken paniikin. Valmistelut ovat hyvässä vauhdissa myös sikäli, että suurin osa joulukorteista lähti jo tänään postiin.Siskon kanssa suunniteltiin leipojaisiakin, lupasin vastata ainakin taatelikakusta.

Mutta vielä on edessä pari viikkoa vähän arkisempaa aherrusta. Iloa ja energiaa kaikille tontuille!

6 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Onpa kaunis kuusi. Minun kaapistani sattuu löytymään samanlainen, mutta vihreä. Kai se joku päivä täytyy ottaa esille :). Mukavaa joulun odotusta.

Mummu kirjoitti...

Se kannattaa varmaan nostaa pöydälle, ettei eräs touhupetteri pääse tutustumaan siihen. :)

Taija kirjoitti...

Onko toi ihan alkuperäisessä värissään, vai oletko jotenkin tuunannut sitä? Iloista joulutorttukautta!

Mummu kirjoitti...

Taija: Kyllä tämä on ihan aito ja tuunaamaton. Metsästä sitä en kuitenkaan löytänyt, vaan eräästä kohtalaisen kokoisesta kaupasta Tuurista. ;) Tuleekos teille joulukuusi ja antaako koiruus sen olla rauhassa?

"Ibiza" kirjoitti...

Mummu, käyppäs mun blogissa siellä olis sulle jotain!

Taija kirjoitti...

Kyllä meille varmaan tulee ihka oikea kuusi. Ja kyllä koira antaa kuusen ja ehkä koristeidenkin olla rauhassa, jos oksille ei erehdy laittamaan mitään syötävää. Luulen kuitenkin, että ekoina päivinä täytyy koiraa muistuttaa jokusen kerran siitä kuinka joulukuusen läheisyydessä käyttäydytäänkään...