lauantai 14. marraskuuta 2009

Virkattu huivi

Edellisen postauksen kämmekkäiden kaveriksi virkkasin huivin hämähäkkikuviolla. Mittoja en tietenkään huomannut ottaa, mutta huivi on kaulassa pidettävää kokoa, ei mikään jättisuuri siis. Patonsin Diploma Gold DK:ta kului 190g. Käytin koukkua nro 4.

Kuvat nappasin nopeasti luovutushetkellä, ja sekä huivi että kämmekkäät pääsivät heti käyttöön. Harmaan sävy on juuri sopiva, itsekin tykkään vaikken mikään harmaan erityinen ystävä olekaan. Langasta tykkään edelleen, mutta sitä oli kyllä mukavampi kutoa kuin virkata. Voisin hyvinkin ostaa sitä uudestaan, varsinkin kun värikartta on melkoisen kattava.

Nyt rauhoitun viettämään rauhallista lauantai-iltaa. Koko viikko onkin ollut aikamoista hulinaa, joten hiljaisuus tulee tarpeeseen! Sytyttelen kohta kynttilät ja keitän teet, harkitsen leipomista. Käsitöitäkin on tuossa tarjolla jos kädet kaipaavat tekemistä. Pari Elegant-vyyhtiä voisi ainakin keriä.

Mutta ennen kaikkea kerään voimia - huomenna teemme siskon kanssa reissun Tampereen kädentaitomessuille. En ole varsinaisesti etsimässä mitään, ja yritän olla ostamatta lankaa. (Paitsi jos joku myy Patonsin lankoja niin sitten en lupaa mitään!) Puikkotarjontaa sen sijaan voisi katsastaa. Tärkeintä on kuitenkin päästä ihastelemaan ja hypistelemään ihania materiaaleja ja taidokkaita töitä.

Ihanaista iltaa ja hyvää messuviikonloppua teille kaikille!

Ei kommentteja: