maanantai 2. marraskuuta 2009

Lisää päänlämmittimiä

Tässä eräälle ulkotöitä tekevälle työvaatteisiin sopiva pipa. Muokkasin tuota edellisessä postauksessa nähtyä Star Crossed Slouchy Beret -ohjetta ja käytin Tennesseetä. Tämä pipa ei siis kutita ja se on riittävän ohut, jotta sen kanssa voi pitää kuulosuojaimia mukavasti.

Tennesseetä kului 60g kun käytin puikkoja nro 4. Tennessee on kyllä hyvä lanka palmikoiden tekemiseen, palmikot nimittäin erottuvat todella kauniisti. Tilaaja oli kyllä sitä mieltä että voisin tehdä ihan tavallisen pipan, mutta pakko oli saada kikkailla palmikkopuikon kanssa. (Luulen kyllä että kunhan saan nuo Musica-tumput valmiiksi vaihdan pitsineuleeseen taas vähäksi aikaa... ;))

Tämä oli mukava välipala, joka oli hyvä saada nopeasti valmiiksi kahdestakin syystä. Ensinnäkin pää, jota lämmittämään tämä on tehty, on minulle kovin tärkeä - en halua että se jäätyy. Toisekseen keskeneräisten töiden pino alkaa kasvaa uhkaavasti, eli valmista täytyy  tulla!

3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Onpas nätti pipa. Mä en kyll onnistu pipojen kanssa, aina jotain menee pieleen.Tennessee on kyll hyvä lanka ja useimmiten siinä on kivoja värejäkin. Ihme, että se on pysynyt valikoimassa tosi kauan.

Mummu kirjoitti...

Mulla on pipojen kanssa ongelmia siks, että oma pää on tosi huono sovituskappale. Omaan päähän teen huomattavasti matalamman pipan kun muille, eli joudun usein jatkamaan pipoja joita olen sovittanut omaan päähän enkä siihen kohdepäähän. (Eli mulla on lättänä pää.)

Tarina kirjoitti...

Kaunis pipo ja ihanan värinen ;) !