lauantai 13. marraskuuta 2010

Puikkojen lepokausi

Olen saanut palautetta siitä, että blogini ei ole viime aikoina päivittynyt. No ei ole ei, on niin laiskottanut tuon kuvaamisen suhteen... Jotain olen saanut tehtyä käsityörintamalla, mutta pääasiassa puikot ovat viettäneet ansaittua lepotaukoa. Koska jotain täytyy kuitenkin ihmisen näperrellä, olen käyttänyt ylimääräisen energian askarteluun.

Työporukalla käytiin helmiaskartelukurssilla, ja minä vietin vihreän teemaillan. Tein rannekorun ja vähän pisemmän kaulakorun. Olen huono käyttämään koruja, siis muita kuin sormuksia, mutta nyt voisi opetella. Näistä tuli kyllä todella mieleiset.
Erään toisen päivän vietin askarrellen toisessa hienossa naisporukassa. Yritin kovasti neulahuovuttaa, mutta koska taisin enemmän keskittyä juoruamiseen, ei siitä tullut mitään muuta kuin huopamytty. Tein sitten loppujen lopuksi kranssin ulko-oveen. En perusta joulunpunaisesta tai -vihreästä tai muutenkaan traditionaalisesta jouluilmeestä, joten tein oman esitykseni jouluestetiikasta.


Heti kun eräs kokenut malli tulee kylään, kuvaan muutaman valmiin huivin, niin saadaan neuleblogiin taas vähän uusia neuleita. :) Siihen asti: voikaa hyvin ja muistakaa, että joulutorttukausi on alkanut!

3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Kauniita koruja olet tehnyt :). Kranssihan on ihan tekijänsä näköinen ;)

Teppana kirjoitti...

Kauniita, ja voi sitä käsillään muutakin puuhata kun kutoa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihailen suuresti ennakkoluulotonta erilaisten (toki samaan värimaailmaan kuuluvien) helmien yhdistelyä. Itse tärisen kauhusta jos koruun tulee useampaa kuin kahta erilaista helmeä, saati jos niitä pitäisi laittaa epäsymmetrisesti! Tulos on sitten kliininen ja pliisu :( Mutta sun korut on tosi kauniita!