keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Hupsista keikkaa...

Olisi pitänyt pysyä kaukana marketin lankahyllystä. Olin jo päivällä MELKEIN tilannut uuden huivikirjan, mutta pystynyt sitten sulkemaan selaimen ja poistumaan virtuaalikirjakaupasta. Tämä vaati niin paljon järkeilyä ja ponnistelua, että iltapäivällä olinkin jo sitten hyvin heikko. Eli olisi siis todellakin pitänyt pysyä kaukana siitä lankahyllystä - siellä oli lankaa alennuksessa!

En minä siis pahasti repsahtanut. Ihan vähän vaan. Mutta kun tarkoituksena on ollut kutistaa lankavarastoa, ei kasvattaa sitä! Noh, pitänee olla tyytyväinen, että selvisin näinkin vähällä. Ja oikeastaanhan tein hyvin järkeviä ostoksia:

  • Nallea yksi fuksia kerä varastoon, niin ei tuo Nallelle syksyllä tapahtuva uudistus hetkauta minua mitenkään (varastosta löytyy luonnonvalkoista, mustaa ja lilaa, ja mitä muuta voisin kaivatakaan?!)
  • Kotiväkeä tarvitsen IHAN OIKEASTI: teen samasta väristä Tennessee-huivia, joka tarvitsee hapsut (jotka eivät purkaudu kuten Tennesseelle tapahtuu)
  • lilaa Tennesseetä huivitarpeiksi - koska se on lilaa Tennesseetä

Saanhan siis repsahdukseni anteeksi, saanhan?

Helteelle lupasivat juuri uutisissa loppua huomisen jälkeen. Suomessa kuulemma ei saisi helteistä valittaa, mutta toteanpa kuitenkin, että onneksi viilenee. Minua ei ainakaan ole rakennettu tällaisia lämpotiloja silmälläpitäen... Mukavaa viikkoa joka tapauksessa, helteestä pitäville ja varjossa viihtyville!

Ei kommentteja: