perjantai 24. heinäkuuta 2009

Nerokasta, rakas Watson!

Viime päivinä on tullut vietettyä suorastaan luvattoman paljon aikaa neula kädessä. Olen aloittanut Tennessee-neuleen kasaamisen, ja sain onneksi loistavaa apua Neulomon puolelta epätoivon iskiessä. Tänään päätin myös saada sen tummansinisen Tennessee-pipon kirjonnan valmiiksi. Suuntasin internetin ihmeelliseen maailmaan, koska minä en osaa kirjoa.

Siis yhtään. Ollenkaan.

Eräältä sivustolta opin, että varsipisto-niminen keksintö olisi hyvä tekstin kirjomiseen. Ohjeetkin annettiin ja kuva myös. Harmi vaan etten tajunnut miten pisto tehdään, tekstistä ja kuvasta huolimatta. Siis lisää etsintää ja penkomista. Hermo alkoi kiristyä. Onneksi päädyin palstalle, jossa vastaavan ongelman kanssa paininutta neuvottiin VIRKKAAMAAN teksti neuleeseen.

Virkkaamaan neuleen LÄPI? Voiko niinkin tehdä?!

Kyllä voi!

Tässä on nyt niin kova kontrasti, ettei kuvaaminen taas onnistunut, mutta näette siis että kirjaimiahan siinä on, neuleessa. Jihuu, olen juuri oppinut ihan uuden taidon - joka on mielestäni loistava keksintö! Virkkuukoukku pysyy kädessäni neulaa paremmin, joten jatkossa ei tarvitse vältellä kirjomista yhtä itsepäisesti.

Olen siis hurjan tyytyväinen, vaikka leipomani keksit eivät oikein onnistuneetkaan (liian vähän suklaata, siitähän ne maailman ongelmat yleensäkin johtuvat!) ja voi olla että huominen sukulointireissu peruuntuu kuskin sairastumisen vuoksi. Menen parvekkeelle istuskelemaan ja kuuntelemaan kaatosadetta. Toivottavasti teilläkin on yhtä hyvä meininki viikonlopun alkaessa!

Ei kommentteja: