maanantai 19. lokakuuta 2009

Minut on haastettu!


Seuraavanlaisen tunnustuksen ja haasteen minulle toimittivat tahoillaan Ibiza, Taral ja Nisa. Ohje oli seuraavanlainen:
1) Lataa tunnustus blogiisi
2) Kirjaa sinne myös nämä säännöt
3) Linkitä blogiin josta sait tämän tunnustuksen
4) Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle
5) Haasta viisi blogia jättämällä niihin kommentti

Ja näin minä mietin aistejani:
Kuulo - Luotan kuulooni, liikun kaupungissakin paljon sen varassa. Tykkään hiljaisuudesta, mutta myös metsän äänistä, lasten höpöttelystä, kiehuvan teeveden porinasta.
Näkö - Rakastan värejä, vaikka ulkoinen habitukseni ei siltä näytäkään. Tykkään sisustaa kotini voimakkailla väreillä. Luonnon väreistä tykkään, kun ne ovat luonnossa. Tuijottelen mielelläni puita, ne ovat kaikkina vuodenaikoina kauniita.
Haju - Minulla on usein nuha, enkä siis välttämättä aina haista hyvin. Tämä lienee sekä etu että haitta. Mutta hyvän ruuan haistan jo kaukaa! Tykkään leipomisessa juuri siitä hetkestä, kun paistuvan pullan tuoksu alkaa levitä asuntoon.
Tunto - Kun sanat loppuvat, kosketus kertoo kaiken oleellisen. On ihanaa istua Kullan kanssa sohvalla ja katsella piirrettyjä, kylki kyljessä, hiljaa.
Maku - Tykkään makeasta, jossain määrin myös kirpeästä. Tuliset ja väkevät maut eivät sovi minulle, ne vain turruttavat makuaistin. Taidan olla aika ronkeli ruuan suhteen, sillä sain lapsena todella hyvää ruokaa, ja on ollut vaikea laskea standardeja. :)

Koska haaste on jo selvästi kiertänyt laajalle, en toimita sitä eteenpäin. Jokainen voi sen ottaa tästä halutessaan mukaansa.

Ei kommentteja: