tiistai 19. tammikuuta 2010

Vapaaehtoinen karanteeni

Piti tänään lähteä vähän liikenteeseen, lähinnä ostoksille, mutta enpä sitten jaksanutkaan. Tuumasin että on paljon mukavampaa pysyä kotona, katsella saippuaa (jep, koukussa ollaan...) ja viimeistellä Eliina-huivia. Arvoin sen suhteen pitkään että teenkö päättelyn virkkaamalla kuten ohjeessa vai perinteisesti kutomalla, ja päädyin sitten virkkaamisen kannalle, tosin ohjeen suositusta lyhyemmin ketjusilmukkaketjuin. Kotiväki-kerä lopahti luonnollisestikin kesken tämän viimeisen kerroksen, mutta onneksi virkkausta on helpompi jatkaa kesken kerroksen ja varastosta löytyi toinenkin kerä kyseistä lankaa. Tarkoitus on saada huivi tänään valmiiksi ja huomenna pingottumaan.

Eilen hain postista Fyberspatesin paketin. Itse pakettikin oli jo syötävän söpö (=pinkkiä muovia ja vaaleanpunaista silkkipaperia) mutta erityisen ihastuttava oli sen sisältö:

Violetinkirjava Scrumptious DK on varattu omiin tarkoituksiin, punakirjava Space dyed sock (100g=300m) muuttunee ainakin yhdeksi rastapäähän sopivaksi pipoksi. Näiden alelankojen kaveriksi tilasin Addin pitsipyöröt.

Langat ovat muuten edelleen tuossa olohuoneen matolla, koska en raaski laittaa niitä mihinkään piiloon.. Haluan ihastella niitä vielä pari päivää ennenkuin arkistoin ne. :D

Nyt menen katsomaan miltä uunissa muhiva ihanasti tuoksuva kahvi-taatelikakku näyttää. Hyvää viikonjatkoa kaikille!

Ei kommentteja: