lauantai 5. kesäkuuta 2010

Kukkapostaus

Olen vasta viime päivinä alkanut laittaa parveketta kesäkuntoon. Kylmistä säistä huolimatta köynnökset ovat lähteneet hyvin kasvuun, mutta en ole vielä istuttanut niitä lopulliselle paikalleen. Voi olla että ensi yöksi täytyy ottaa ne vielä sisälle lämmittelemään.

Yritin täksi kesäksi ostaa parvekkeelle jotain vähän erilaista. Olen pitkään mennyt perinteisellä pelakuu-petunia-linjalla. Harkitsin neilikoita, daalioita, erikoisempia heinäkasveja, leijonankitaa ja vaikka mitä, mutta arvatkaas mitä ostin?
 :) Olen niin kaavoihini kangistunut! Sain sarkastisia kehuja siitä, että nyt kukat ovat sentään vaihtaneet ruukkuja keskenään... Petunioiden ja pelakuiden lisäksi ostin isojen ruukkujen reunoille muratteja, ne ovat kivoja ja helppoja kasveja. Ja tätä ihanaa hortensiaa en voinut vastustaa:
Nyt yritän sitten lopettaa kukkien ostamisen. Ainakin hetkeksi. Yleensä nimittäin siinä käy niin, että kasvit lisääntyvät kesän mittaan, ja elokuussa parvekkeelleni tuskin mahtuu kukkien hoitajakaan...

1 kommentti:

Maija kirjoitti...

Kauniita kukkia olet ostanut :). Meidän parvekkeella kukkii tänä kesänä daaliat (keltasia ja oransseja) ja jossain vaiheessa ruusupavut, taitaa siellä muutama alku olla krassiakin. Amppelin reunalla on muutama muratti.