maanantai 28. kesäkuuta 2010

Taistelu paikasta sopivasti varjossa

Terveisiä maalta. Tulin tänne juhannuksen jälkeen muutaman päivän lomalle, ja mukavasti ovat säätkin suosineet. Olen yrittänyt vähän kutoakin pihalla, mutta kutimen sijaan unohdun aina tuijottelemaan lintuja, puita, pensaita, kukkia ja ötököitä, joten eipä tuo Bitterroot ole juuri edennyt... Mutta ei se mitään, kutoja ainakin on saanut nauttia miltei täydellisestä kesärauhasta.
Lempipaikkani keinussa on monen muunkin suosiossa, ja vuoron perään siinä onkin käynyt aina joku kesäpuuhista voipunut torkahtamassa. Koira on löytänyt täydellisen kesämajan suurten pensaiden juurelta, eikä mustaa karvakuonoa hoksaisi aluskasvillisuuden seasta, ellei sieltä välillä kuuluisi tyytyväinen tuhina (tai merkitsevä maiskuttelu, kun tuoksut grillistä kulkeutuvat sinne saakka). Olen tehnyt kyllä paljon suunnitelmia siitä, mitä hommia pitäisi tehdä sitten kun tulen seuraavan kerran käymään, mutta pääosin olen vaan laiskotellut. Olen kyllä aika hyvä laiskottelemaan. :)
Huomenna palaan kaupunkiin ja yritän sitten vääntää aivoni sellaiselle vaihteelle, että saan mietittyä tuon Bitterrootin jatkon. Teen huivia Tee Teen Elegantista, ja näyttää siltä ettei kumpikaan annetuista kokovaihtoehdoista ole sopiva. Täytyy siis tehdä joku välimallin sovellus - sitten kun seuraavan kerran jaksan ajatella niin monimutkaisia...

Ei kommentteja: