torstai 10. syyskuuta 2009

Tervetuloa!

Heipä hei, uudet ja vanhat lukijat. Mummu otti ja siirsi bloginsa tänne Bloggeriin. Mummulassa säilyvät vanhat tekstit toistaiseksi, kunnes saan ne siirrettyä tänne uuteen blogiin. Niitä siirtyy siis vähitellen tuonne alas. Kommentteja en valitettavasti saa siirtymään.

Blogin siirrosta huolimatta Mummu ei muutu miksikään - samaan tapaan jatkan täälläkin. Jatkossa vaan pystyn bloggailemaan vapaasti millä tahansa langoilla, eli mahdollisesti täällä näkyy enemmän valmistuneita töitä!

Tämä alku menee varmaan harjoittelun ja uusiin toimintoihin tutustumisen merkeissä. Toivon että olette kärsivällisiä ja annatte palautetta ja vinkkejä.

Lämpimästi tervetuloa uuteen blogiini!

5 kommenttia:

Teppana kirjoitti...

No niin kiva uusi blogi, tänne se minäkin siirryin bloggeriin jo kauan sitten. Ei toisten lankoja saa rajoittaa. Kiva kun kerroit uuden paikan missä kyläillä.

KristiinaS kirjoitti...

Jezz, kiva kun oot täällä oikeassa blogistaniassa. Mä en siellä Novitan blogeissa käyt lukemassa kun on jotenkin niiiin vaikeeta.
Tänne tulen kyllä sitt toistekin. Onnea ja menestystä blogillesi. Niin, ja nimi on todella hyvä kuten myös sen teksti.

marja kirjoitti...

Hih,hauska nimi blogillasi..ja tuo "jemmaa lankaa sängyn alle;)"hih..
Blogilistalta en blogiasi vielä löytänyt?!Sitä kautta olis helppo seurata päivityksiä!

Mummu kirjoitti...

Kiitoksia kovasti, arvon leidit! Kävinpä tuossa hankkiutumassa blogilistallekin. Nää on näitä hienouksia, joita täytyy vielä opetella, mutta eiköhän se tästä.

Villasukka kirjoitti...

Rajoittaako Novita blogien lankoja omiinsa? Hassua ja ei niin kivaa... Mutta kiva kun siirryit, sillä luen ihan mahdottomasti blogeja, tykkään löytää uusia ja Novitan blogeja en lue, koska ne eivät lähetä RSS-syötettä ja tarvitsen sen lukijaani.