sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Huopanen muuttui laukuksi

Tässä jokin aika sitten kaivoin sängyn alta siellä jo jonkin aikaa levänneet violetit ja purppurat kerät Huopasta, ja annoin ne eräälle innokkaalle huovuttajalle mukaan. Hän pyysi mukaan vielä kasin pyöröpuikot ja jonkinlaisen toiveen siitä, millaiseksi laukuksi kerät tulisi muuttaa.

No, minä tyhmä ihan oikeasti luulin ettei kyseinen ihminen osaa kutoa. Tiesin että hän kyllä virkkaa, mutta puikkoja en hänen käsissään ole nähnyt. Annoin hänelle vapaat kädet toteutuksen suhteen ja kuvittelin olevani kohtelias sanoessani, ettei laukun valmistumisesta tarvitse ottaa mitään paineita. Noin viikon päästä näimme taas, ja minulle ojennettiin valmis laukku. Että siitäs sain!

Tämä on ihanan iloinen laukku. Huopasta kului käsittääkseni noin 350 g, ja laukku kävi pesukoneessa kahteen otteeseen. Laukulla on kokoa noin 40 x 40 cm, eli sinne mahtuu mukavasti kirjoja ja papereita ja muuta tarpeellista tavaraa.

Täytyy sanoa, että on mukavaa saada itsekin joskus lahjaksi käsitöitä. Tämä laukku tuntuu paljon arvokkaammalta ja hienommalta kuin mitkään omat tekeleet. Kai se on se tekijän persoona joka tarttuu työhön ja tekee siitä erityisen.

Toivottelen teille oikein mukavaa sunnuntaita. Ja huomio, tuolla pari postausta alempana on edelleen arvonta menossa, ja vastausaikaa on vielä huomiseen.

Ei kommentteja: