tiistai 15. syyskuuta 2009

Laminaria, vihdoinkin

Tätä huivia olen kuulkaa katsellut sillä silmällä jo jonkin aikaa, ja todennut aina että vielä en ole edennyt sille tasolle, jonka oletin näiden mallikuvioiden vaativan. No, eräänä kesäisenä iltana totesin juurikin nousseeni sille tasolle, ja tartuin puikkoihin. Ja nyt kun eletään jo syksyä, huivi on tässä, valmiina vihdoinkin.

Laminarian ohje löytyy Knittystä. Lanka on Handpaintedyarnin villalankaa, väri Green Tourmaline ja menekki noin 95 grammaa. Käytin puikkoja nro 4,5, olisivat kyllä voineet olla isommatkin. Kokoa tälle tuli 160x80cm.


Kyllähän tämä suuritöisin tekemäni huivi on, mutta ei varsinaisesti hirveän vaikea. Sanotaan niin että kärsivällisyyttä tämä vaatii, muutaman langankierron saa tehdä...p.s Lukaiskaa edellinen postaus jos ette jo ole osallistunut tervetuliaisarvontaan.

4 kommenttia:

sibylla kirjoitti...

Kaunis on ja VIHREÄ!!!!

"Ibiza" kirjoitti...

Kaunis huivi, niin väri ku mallikin: voiko mäkin oppisin vielä tollasenkin neulomaan

Krista kirjoitti...

Kaunis huivi! Itsellänikin tuo on tarttis tehrä-listalla, mutten ole vielä uskaltautunut... Josko tämän talven aikana rohkaistuisin.

Teppana kirjoitti...

Toi on upee ja mä tykkään vihreestä väristä. Kannatti olla kärsivällinen. Ja edelliset nuo kämmekkäät ovat myös upeat. Redestä oon kutonut yhdet sukat tyttärelleni. Tuntu aika mukavalta langalta.