sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Pavonis valmistui

Tänään Pavonis-huivi pääsi uudelle omistajalleen. Koska lanka ei ollut Novitaa, voitte käydä katsomassa kuvia galleriasta, eli täältä.

Pavoniksen ohje oli mukava. Sopivan vaikea, jotta ei pääse tylsistymään, mutta kuitenkin looginen ja luettava. Ohjetta täytyi pitää koko ajan edessä: jokaisen kerroksen alussa oli vilkaistava, minkä sorttinen kerros nyt tehdään. Kerrokset sinällään olivat melko helppoja, kunhan muisti tarkistaa, mihin suuntaan kavennukset nyt kaatuvatkaan.

Tämä on sellainen ohje, jota olen pitänyt jemmassa ainakin vuoden, ja odottanut sitä päivää, kun oikea lanka ja fiilis osuvat kohdalle. Nyt niin kävi. Ohuesta puuvillalangasta tuli hyvä kesähuivi.

Tänään ehdin piipahtaa myös puutarhamyymälässä. Pelakuut olivat tarjouksessa, joten pakkohan ne oli ostaa. Valkoista ei ollut tarjolla, ostin siis vaaleaa pinkkiä. Ihana päästä vähitellen istutushommiin! Ja luulen että se Tennessee-neulekin pääsee kohta puikoille. Uusimmassa Modassa oli ihania pitsijakkuja, jotka ovat helposti sovellettavissa Tennesseelle. Jonkun niistä valitsen.

Ei kommentteja: