torstai 17. joulukuuta 2009

Kuumaliimailu on ilomme

Kasasin äsken kranssin uudella kuumaliimapyssylläni, ja voi että kun olikin hauskaa! En muistanutkaan että kuumaliimailu on noin mukavaa ajanvietettä. Tarkoituksena oli tehdä kuitenkin melko minimalistinen kranssi, joten vähän jäi vielä kaihertamaan että eikö täällä muka ole mitään muuta liimattavaa... :)


Käytin tähän kaikkea varastoistani löytyvää. Neulahuovutin parin styrokspallon päälle Huopasta, myrkynvihreää ja vaaleanpunaista. Tein myös testiksi ihan käsien välissä veden ja saippuan kanssa pyörittelemällä pari pientä huopaspalloa. Kranssin ympäri kieputtelemani ohut hopealanka ei taida kuvasta erottua, mutta mielestäni se on kiva kontrasti melko krouville risukranssille. Rusetti tuli sen syksyllä ystävältäni saamani omenapiirakan mukana, otin sen uusiokäyttöön. Lopuksi liimailin sinne tänne muutaman erilaisen napin. Olen tähän erittäin tyytyväinen. Nyt vain mietin että pidänkö tämän itse vai annanko eteenpäin.

Niin juu, ja Ulpukka on makkarin lattialla pingottumassa. Se luovutetaan viikonloppuna tilaajalleen. Yritän muistaa ottaa huivista vielä jokusen kuvan.

1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Kiva, askartelu vie niin mukanaan, että huomaa kohta omaavansa kaikenlaista pientä ja vähän suurempaakin myttyä ja tavarapussia.