keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Taas yhdet karvakorvat

Tuolla vähän alempana näkyvät ne edelliset karvakorvat eli  korvapipo. Sattuipa niin, että eräs ystäväni oli poikennut blogissani ja kyseli sitten, että olisikos sellaista pipoa vaikea tehdä - jos vaikka saisi sellaisen itse aikaiseksi. No minähän kerroin rehellisesti että pipo on älyttömän helppo- ja nopeatekoinen. Annoin vähän neuvoja. Seuraavana päivänä sitten kuitenkin kävelin lankakauppaan ja ostin siniviolettia Hjerte Boucle -lankaa. Parissa tunnissa pipo oli valmis ja kun muutaman päivän päästä näimme, lahjoitin karvakorvat tälle ystävälleni. En siis malttanut laittaa pipoa joulupakettiin, vaikka lahjojen paketoimista erityisesti rakastankin. :)


Käytin puikkoja nro 4,5 ja lankaa meni noin 40g. Lanka oli taas uusi tuttavuus, 35% villaa/59% akryylia/6% polyamidia. Villaa on sen verran että lämmittää mukavasti, mutta ei kuulemma ollenkaan kutittanut saajan herkkää ihoa. Lanka on vähän joustavaa tuon polyamidin ansiosta, joten nämä korvat eivät ole ihan ryhdikkäimmästä päästä, saattavat vähän lerpattaa joskus.

Huomenna aamulla koitan sitten pakata kaikki nurkissa vielä pyörivät lahjasäkit mukaani ja suuntaan maalle joulua viettämään. Ohjelmassa on (lahjomisen lisäksi) paljon hyvää ruokaa, herkuttelua, perinteinen aattoyön hautuumaareissu, koirien kanssa ulkoilemista, lepoa ja varmaan vähän käsitöitäkin. Täytyy ottaa pari lankakerää mukaan, ajattelin nimittäin joulun pyhinä aloitella jonkunlaisen hartiahuiviprojektin.

Tässä vaiheessa lähden siis hetkeksi joululomille. Nähdään taas!

1 kommentti:

KristiinaS kirjoitti...

Hyvää joulunaikaa!