sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Ulpukka

No niin, tässä on nyt valmiina ja kuvattuna Ulpukka-huivi. Lankana TeeTeen Elegant, luonnonvalkoinen silkkivilla. Sata grammaa on suunnilleen kilometrin verran lankaa. Puikoilla nro 3,75 tämän tikuttelin ja menekki oli 62 grammaa.


Elegant oli uusi tuttavuus, mutta käytän sitä kyllä varmasti jatkossakin jos on tarvetta ylelliselle ja unelmankevyelle pitsihuiville. Kampavillan ja tussahsilkin sekoitun (70%/30%) ei tuntunut kutittavan ollenkaan.

Mittaa tälle huiville tuli noin 40X180cm. Leveyssuunnassa kokonaisia mallikertoja on 4, pituussuunnassa 15. Huivi on päätelty virkkaamalla, mutta tein ensimmäisen ketjusilmukkaketjurivin jälkeen vain simppelin kiinteistä silmukoista ja nirkoista koostuvan rivin. Mielestäni se oli jotenkin elegantimpi kuin ohjeessa käytetty versio. (Viimeisessä lähikuvassa väri toistuu oikeampana.)


Nyt palaan erään lahjan viimeistelyn ja paketoimisen pariin. Teen taas ennen jouluaattoa ja maalle matkaamista varsinaisen kunniakierroksen lahjasäkkini kera. Ja nyt jo on alkanut jännitää että mitäköhän itse saan tänä vuonna... Olen kyllä mielestäni ollut aika kiltti. :)

1 kommentti:

malli45 kirjoitti...

Kaunis huivi!
Mukava blogi sinulla!
Hyvää Joulua!