torstai 10. joulukuuta 2009

Neulojat ja tekijänoikeuskysymykset

Nyt sitten kaikki neulomista ja/tai virkkaamista harrastavat vastaamaan Riikan opinnäytetyötään varten tekemään kyselyyn. Kyselyllä kartoitetaan käsityöharrastajien suhtautumista tekijänoikeuskysymyksiin - varsin ajankohtainen ja tärkeä aihe siis! Kysely löytyy täältä. Vastaamalla saat sanoa painavan sanasi ja autat opiskelijaa opinnäytetyössään. Ja jos tämä ei vielä riittänyt houkutukseksi niin kerrottakoon, että vastaajien kesken arvotaan aarteita. Jep, lankaapa hyvinkin.

4 kommenttia:

Taija kirjoitti...

Vastasin kyselyyn, vaikken neulomista tai virkkaamista harrastakaan. Tekijänoikeuskysymykset eivät myöskään ole ominta alaani, mutta siltä kantilta asia kuitenkin kiinnosti. Saako udella minkä alan opiskelijan opinnäytetyöstä on kyse?

Mummu kirjoitti...

Uskallan lainata tähän Riikan viestiä, jonka bongasin siis Neulomosta, Novitan ylläpitämältä sivustolta:
"Innokkaana neuloja sitä haluaa yhdistää huvin ja hyödyn. Siispä teen opinnäytetyöni neulomisesta ja tekijänoikeuksista. Työhön liitän tutkimuksen siitä, kuinka hyvin neulojat tuntevat tekijänoikeudellisia asioita, ja kuinka neulojat tekijänoikeuksiin suhtautuvat. Opiskelen liiketaloutta Saimaan ammattikorkeakoulussa, suuntaumiseni on juridiikka."

Maija kirjoitti...

Vastasin kyselyyn, vaikka olenkin enemmän nyhertäjä kun oikea neuloja :)

Mummu kirjoitti...

Eipäs kainostella siellä, nyhertämisestä se kaikki alkaa!